Welkom!

Indien je aangeeft belangstelling te hebben, wordt je door aanmelding op de mailinglijst op de hoogte gehouden van de opleidingen en trainingen.

Deze site is continu in bewerking. Laatste aanpassing: februari 2016

MCO-opleidingen Arnhem is een organisatie die sinds 1995 met deskundige trainers een actueel en op de werkpraktijk toegespitst scholingsaanbod realiseert voor zorg en welzijn.

Wij richten ons vooral op beroepsinhoudelijke scholingen, o.a. voor medewerkers van reclassering, onderwijs, verpleging (alle sectoren), maatschappelijke opvang, POH-GGZ-ers etc. 

Het is onze ambitie om goede en betaalbare trainingen te bieden die het de deelnemers mogelijk maken om excellente zorg en ondersteuning te bieden aan hun patiënten / cliënten.

Het betreft trainingen voor instellingen (we doen al 21 jaar Incompany-trainingen) en scholingen voor individuele inschrijvingen.

Een aantal trainingen kunt u op deze site terugvinden als voorbeeld, op dit moment zijn naast de doorlopende incompany-opleidingen een aantal langerdurende scholingen (serie's van 4 bijeenkomsten) in voorbereiding voor POH-GGZ ers: Relatieproblematiek, rouw, interculturele hulpverlening, aanpak multi-problem situaties.